Ποιοί Είμαστε

Dr. Pepper Tattoo & Art Hub Studio

To Dr Pepper αποτελεί τόσο ένα tattoo studio, όσο και ένα κέντρο τέχνης.

Η δημιουργικότητα μας πηγάζει από την αγάπη μας για κάθε μορφή αυτής. 

Τον Μάιο του 2012, ο Γιάννης Πιπεράκης, δημιούργησε στην Αθήνα το Dr pepper Tattoo Studio, έχοντας μοναδική του πρόθεση να δημιουργήσει έναν φιλόξενο και ζεστό χώρο, που θα συνδύαζε τα υψηλότερα επίπεδα αισθητικής και πρακτικής, αλλά και συνεχής εξέλιξης της τέχνης του τατουάζ. 

Από τότε, το Dr Pepper Tattoo and Art Hub Studio, έχει αναπτυχθεί σε σημείο συγκέντρωσης ανθρώπων και ιδεών που έχουν στόχο την εξέλιξη της τέχνης του τατουάζ, διασφαλίζοντας συγχρόνως την αξία των παραδόσεων.  

Αυτός είναι και ο λόγος που μέχρι και σήμερα δημιουργούμε μοναδικά τατουάζ, φτιαγμένα πάνω στις επιθυμίες του εκάστοτε πελάτη μας, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία και υπηρεσία. Η δουλειά μας, φροντίζουμε να είναι πάντα "φρέσκια", με ανοιχτή αισθητική, χρησιμοποιώντας τα καλύτερης ποιότητας εργαλεία. Δουλεύουμε πολλά διαφορετικά είδη τατουάζ, διαθέτουμε μόνο ποιοτικά κοσμήματα και έργα τέχνης, ανανεώνοντας συνεχώς τα απωθέματα και εμπορεύματα μας.  

Στόχος μας, το κάθε μας τατουάζ να εκφράζει και μια διαφορετική ιστορία μέσα από την άψογη εκτέλεση του, αλλά και την εμπειρία που βιώνει ο καθένας πελάτης μας ξεχωριστά. Η επιλεμένη ομάδα των καλλιτεχνών του Dr Pepper είναι εξίσου παθιασμένοι με το αποτέλεσμα και την τελειότητα σε κάθε τατουάζ. 

Θα είναι χαρά μας να δουλέψουμε παρέα για να σκεφτούμε αλλά και να υλοποιήσουμε το επόμενο σας τατουάζ.  

We create out of love for tattooing. We believe it to be a true form of Art.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Κλείστε ένα ραντεβού

Εφόσον έχετε καταλήξει στον Artist του studio μας, υπάρχουν τρεις τρόποι για να κλείσετε ραντεβού. 

Καταρχάς να περάσετε από το studio και να γνωριστούμε από κοντά, να κανονίσετε μια συνάντηση μέσα από το site ή και να μας καλέσετε στο 2105622544.

Στην περίπτωση που θα μας στείλετε κάποιο email, θα χρειαστεί αν γράψετε πληροφορίες για το μέγεθος, το σημείο του τατουάζ, μια καλή περιγραφή του σχεδίου και τέλος ημέρα και ώρα που θα θέλατε το ραντεβού σας. 

Tattoos

 

Κάθε σχέδιο και τατουάζ είναι προσαρμοσμένο 100% στις ανάγκες του πελάτη μας.

Από την πρώτη επικοινωνία μέχρι και την ολοκλήρωση του, ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια μοναδική εμπειρία αλλά κι αντίστοιχο αποτέλεσμα. 

Είμαστε εδώ για να ακούσουμε την κάθε ιδέα σας αλλά και να δουλέψουμε πάνω στην κάθε επιθυμίας σας! 

Piercing

Στόχος μας να προσφέρουμε επαγγελματικό αποτέλεσμα στο body piercing. 

Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα κοσμημάτων, ενώ το εκπαιδευμένο μας προσωπικό θα αναλάβει κάθε piercing αλλά και αλλαγή κοσμήματος. 

Τόσο η αισθητική αλλά και η ομαλή αποθεραπεία του piercing σας, είναι πρωταρχικός στόχος των ανθρώπων μας. 

Σεμινάρια Tattoo

Πραγματοποιούνται, κατ' όπιν συνεννόησης στο studio μας, ομαδικά και ατομικά σεμινάρια τατουάζ, από επαγγελματίες  tattoo artists, σε έναν επαγγελματικό χώρο

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε επαγγελματίες καλλιτέχνες, που θέλουν να βελτιώσουν την τεχνική τους, και να πάρουν μια εμπεριστατωμένη μόρφωση πάνω στην τέχνη του τατουάζ.

Προκειμένου να πιστοποιηθεί το επίπεδό σας, θα σας ζητήσουμε το portfolio σας

Κάνετε κλικ εδώ για το αναλυτικό πρόγραμμα

Ζητήστε Σήμερα Ραντεβού!

ΡΑΝΤΕΒΟΥ